Skip to main content
What the flip

Campfire Safaris Update

By July 18, 2006May 17th, 2020No Comments

Hoihoi,

Ik heb ff geen zin in engels

Eergisteren zijn we op mountain hike geweest, we waren door de bergen gaan wandelen, klimmen enzo. Ook hadden we gezwommen bij een heeeele grote waterval. even later sprongen we van een 8 meter grote rots! zo het water in. Dat was wel vet.

Vanavond gaan we stappen, ja alweer en morgen moet ik 24 uur doorbrengen op het bush camp. Moet ik alle dieren registreren die ik zie.

Ik zit eraan te denken om mn vlucht te verplaatsen naar een week later en nog een week rond te reizen. Nu ben ik hier toch, terugkomen zal duurder zijn. Ik heb totaaaaal nog geen zin om naar huis te gaan. Pap mam es en snotje, ik vind jullie heel aardig maar het is hier gewoon te cool.

Nu gaan we eten bij de trading post, daar kan je hippo, rhino en crocodile eten enzo. Of het legaal is weet ik eigenlijk niet. Maar ja, als het maar smaakt, toch

Iedere dag gebeurd er zooveel, ik maak minstens 20 nieuwe dingen mee iedere dag.

Miki’s tas is gestolen met allesss erin, paspoort geld enzovoort, das heel shit voor haar.

Ehmm, wat nog meer

Ik heb zin in een smoothie, das een uberlekkere kruising tussen milkshake en ijs. Gemaakt van fruit, het is nog gezond ook! Hier kunnen ze nog wat van leren daar in Nederland.

owja het weer. Iedere dag zon en rond de 27 graden.

Hoe zit het trouwens met het midden oosten? ik krijg echt niieets mee van wat er in de wereld gebeurd. Bestaat europa nog? Ik hoop het wel.

Nou tot de volgende keer, schrijf wat in mn gastenboek want das leuk.

Leave a Reply