Skip to main content
What the flip

Campfire Safaris Update 2

By July 25, 2006May 17th, 2020No Comments

Hallooo allemaal

Het gaat nog steeds goed hier en de datum van mijn vertrek komt steeds dichterbij.

We zijn gisterochten gaan quadbiken in de bush, met een man of 8 en allemaal op een eigen quad scheuren. Ik heb wat filmpjes gemaakt hiervan. dat was wel vet.

Morgen gaan we paardrijden door de bush, het schijnt dat je dan meer zit omdat je dan 4 benen hebt en je de dieren minder afschrikt. Wajjooo.

Het avondje stappen vrijdag was trouwens supperrr, iedereen kwam helemaal los. Ik had de week ervoor een engels meisje danslessen gegeven dus we steelden de avond op de dansvloer. (ze dansen hier like stijldansen in de discotheken, best wel wazig in het begin maar toch wel vet)

Owja, we hebben ook nog een 24 gedaan. Dan moet je 24 uur in de bush zitten en alle dieren die je tegenkomt opschrijven en hun condities. Ik was een beetje moe dus heb ze bijna alle 24 geslapen. (snachts is er meer te doen op het kamp!) Gelukkig waren Karen en Paula er nog om wel nog wat te spotten. Gelukkig waren er geen hippe beesten langs geweest. Tenzij je een olifant, wildebeest, of warthogs hip vindt.

Owja, we hadden zondagnacht in de toren op het kamp geslapen (2 meisjes en ik in het midden) en we hoorden olifanten trompetteren. Ik kijke natuurlijk met mn zaklamp. Die hing aan de toren en heeft wel wat vermogen. Dus ik checke zo. En ineens daar jonge een vette olifant staat te drinken. De volgende dag gingen we checken en stonden er 20 bij wat water. Wij heel dichtbij en ik fotos knippen.

Als ik terugkom, allemaal! foto en video avond. Want dan hoef ik het niet tienduizend keer aan iedereen te laten zien.

Tot snelll.
liever niet eigenlijk. Ik kijk nu of ik mn vlucht kan verlengen.

Leave a Reply